Script support IE Browser

ΚΑΛΑΜΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ - ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ

Στο Fishing Spot θα βρείτε επώνυμα, ΚΑΛΑΜΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ, στις καλύτερες τιμές για όλες τις τεχνικές ψαρέματος όπως για Surf Casting, Spinning, Jigging και Καθετής. Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα, ποιοτικά προϊόντα σε Dam, Daiwa, Okuma, Oceanic Team, Ryobi, Vega, Grauvel, Colmic. Καλάμια σε όλα τα μήκη και action.

 

Dragon Nano Power XT60P V.2 Jig 28M - 2.45m - 7-28gr

Dragon Nano Power XT60P V.2 Jig 28M - 2.45m - 7-28grDragon Nano Power XT60P V.2 Jig 28M - 2.45m - 7-28gr

Dragon Nano Power XT60P V.2 Jig 28M - 2.45m - 7-28gr

Dragon Nano Power XT60P V.2 Jig 28M - 2.45m - 7-28gr. H νέα ολοκληρωμένη σειρά καλαμιών της Dragon που ακούει στο όνομα NanoPower XT60 P v.2
Κωδικός Προιόντος: 26-05-245
136,67 €
123,00 €
-10%
Παράδοση σε 2-4 ημέρες
Περιγραφή

Dragon Nano Power XT60P V.2 Jig 28M - 2.45m - 7-28gr

H σειρά καλαμιών με ονομασία "G.P." της εταιρείας DRAGON, τα οποία ήταν καλάμια με πολύ δυνατό Blank αφού είχαν Casting Weight που ξεκινούσε από 40-60gr και έφτανε μέχρι και τα 90-130gr, γνώρισε μεγάλη επιτυχία αφού αγαπήθηκε πολύ από τους ψαράδες.

Έτσι λοιπόν η εταιρεία DRAGON αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το ίδιο ακριβώς Blank με σκοπό όμως να κατασκευάσει μία νέα σειρά που θα αποτελείται από πολύ πιο Light καλάμια σε σχέση με την αρχική, δηλαδή καλάμια με MAX LURE WEIGHT που φτάνει, ανάλογα το μοντέλο, τα 18gr, 21gr, 28gr μέχρι και 35gr και από μήκη καλαμιών επέλεξε τρία διαφορετικά που θεωρούνται από τα πιο δημοφιλή-πολυχρησιμοποιημένα, που είναι 2.13m, 2.45m και 2.75m.

Η νέα σειρά αυτή λοιπόν, έχει ονομασία NanoPOWER XT60P v.2 όπου έρχεται και πατάει σαν ονομασία στην προηγούμενη εξίσου επιτυχημένη σειρά Spinning καλαμιών με ονομασία NanoPOWER XT60P. Οπότε το "v.2" που βρίσκεται στην ονομασία της νέας σειράς σημαίνει "Version 2" στα ελληνικά "Δεύτερη εκδοχή".

Η εταιρεία DRAGON με αυτό της το εγχείρημα κατάφερε να κατασκευάσει μία σειρά καλαμιών που χαρακτηρίζεται από δυνατό Blank το οποίο συνδυάζει όμως την Slim σιλουέτα και την ευαισθησία.

Τέτοια χαρακτηριστικά συναντάμε μόνο σε πολύ ποιοτικό carbon και δικαιολογείται αφού η εταιρεία DRAGON για την κατασκευή καλαμιών χρησιμοποιεί Blanks της Ιαπωνικής TORAY. Στην σειρά NanoPOWER XT60P v.2 μαλιστά χρησιμοποίησε άνθρακα Νανοτεχνολογίας της Ιαπωνικής TORAY.

Χάρη στη νανοτεχνολογία τα οφέλη είναι :

 •  Βάρος λιγότερο αναλογικά με την δύναμη και μήκος από τα συνηθισμένα
 •  Επιμέρους στρώματα πιο στενά κολλημένα μεταξύ τους
 •  Περιέχουν λιγότερο εποξική ρητίνη, χάρη στη χρήση τεχνολογίας CGT
 •  Είναι λιγότερο πιθανό να περιέχουν κρυφά ελαττώματα.

Στο Blank της σειράς NanoPOWER v.2 χρησιμοποιήθηκε:

 •  Γραφίτης με αυξημένη ακαμψία 30 και 36 εκατομμυρίων PSI, ως βασικό υλικό κατασκευής.
 •  24 εκατομμύρια PSI ενίσχυση γραφίτη στον πυρήνα και στο μεσαίο τμήμα του καλαμιού.

Η ολοκλήρωση της κατασκευής γίνεται από πρόσμιξη εξαιρετικής ποιότητας εποξεικού γυαλιού (περίπου 10% της συνολικής μάζας ) μειωμένης περιεκτικότητας σε ρητίνες. Όσο λιγότερες οι ρητίνες που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του καλαμιού, τόσο καλύτερη αίσθηση έχει το τελικό αποτέλεσμα!!!

 Τα καλάμια της σειράς αποτελούνται, ανάλογα το μοντέλο, είτε από εννιά είτε από δέκα οδηγούς εξαιρετικής ποιότητας, της εταιρείας SEAGUIDE με ονομασία XO SIC, που είναι ανοξείδωτοι και έχουν ενισχυμένο κορμό ώστε το δέσιμο τους στο Blank του καλαμιού να γίνεται με ασφάλεια και να μην καταπονίζεται με το πέρασμα του καιρού.

Οι συγκεκριμένοι οδηγοί είναι 20% ελαφρύτεροι από τους κοινούς οδηγούς που κυκλοφορούν στην αγορά.

Η βάση μηχανιμσού είναι της Αμερικάνικης εταιρείας ALPS που χαρακτηρίζεται για την ποιότητα των προϊόντων της. Όπως μπορούμε να δούμε και στις φωτογραφίες, σε κάποιο σημείο είναι "κενή" με αποτέλεσμα να φαίνεται το carbon του καλαμιού. Μία λεπτομέρεια που ανεβάζει σε ομορφιά το σύνολο των καλαμιών της σειράς.

Η σειρά NanoPOWER XT60P v.2 πρόκειται για μία από τις πιο ολοκληρωμένες σειρές καλαμιών για την τεχνική του Spinning και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλων.

Έτσι επιλέγοντας το καλάμι που θα ταιριάξει πάνω στο στυλ του ψαρέματος μας θα βρούμε μοντέλα ιδανικά για ψάρεμα με τεχνητά επιφανείας, σιλικόνες, minnows, vibrations καθότι μιλάμε για καλάμια που μπορούν να ανταπεξέλθουν ακόμη και στο πιο απαιτητικό ψάρεμα που είναι αυτό χρησιμοποιώνυας σιλικόνες λόγω της απόλυτης αίσθησης χειρισμού του τεχνητού μας δολώματος.

Κάτι βασικό είναι πως το πίσω μέρος των καλαμιών της σειράς είναι αρκετά κοντό, ιδανικό θα λέγαμε για να πραγματοποιούμε με μεγάλη ευκολία τα διάφορα Jerks-Twitches που απαιτεί η τεχνική του Spinning.

Η δράση των καλαμιών της σειράς είναι Extra Fast, που σημαίνει πολύ γρήγορη δράση κορυφής που συνδυάζεται με δυνατές παραβολές του καλαμιού υπό φορτίο.

Πλέον στην χώρα μας είναι διαθέσιμη αυτή η νέα σειρά καλαμιών που διαθέτει εκτός των υπολοίπων εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, ειδικά εάν την συγκρίνει κανείς με το χαμηλό κόστο διάθεσης.

Πρόκειται σίγουρα για μία από τις πιο "Value for money" προτάσεις της εταιρείας DRAGON για την τεχνική του Spinning, κι έχει να προσφέρει το μέγιστο, από άποψη δύναμης και αίσθησης, τόσο στον έμπειρο ψαρά όσο και σε κάποιον που ενδιαφέρεται να εισέλθει στον μαγικό χώρο του Spinning.

Άξιο αναφοράς είναι πως η DRAGON δίνει 2 Χρόνια εγγύηση σε όλα τα καλάμια της οπότε και για τα καλάμια της σειράς NanoPOWER XT60P v.2

 

Κωδικός Μήκος C.W. Action Στελέχη Κλειστό Βάρος
26-05-245 2.45m 7-28gr X-Fast 2 1.26m 141gr

R.G. - Απόσταση Βάσης - Μηχανισμού: 26.0cm
P.X. - Αριθμός οδηγών: 9
P.S. - Εξωτερική διάμετρος πρώτου οδηγού: 20mm
P.T. - Εξωτερική διάμετρος οδηγού κορυφής: 5mm

Power: Medium

Παράδοση σε 2-4 ημέρες

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

EΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ

Φίλτρα

Επώνυμα, ποιοτικά ΚΑΛΑΜΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ

Τα ΚΑΛΑΜΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ που επιλέγουμε να παρουσιάσουμε στο e-shop μας, είναι καλάμια ψαρέματος από επώνυμες εταιρείες παραγωγής και επιλεγμένα ένα, ένα για να καταφέρουμε να σας προφέρουμε την μέγιστη ποιότητα στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους αντιπροσώπους στην Ελλάδα καταφέρνοντας την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Άλλωστε γνωρίζουμε απόλυτα ότι η καλύτερη διαφήμιση για εμάς είστε εσείς οι πελάτες μας.