Script support IE Browser

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ, ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ Dam, Daiwa, Okuma και Grauvell σε μεγάλη ποικιλία σε πολύ φθηνές τιμές. Εδώ θα βρείτε μηχανάκια ψαρέματος για όλες τις τεχνικές. Μηχανάκια για Surfcasting, Tai Rubber, Jigging, Spinning , βάρκας και καθετής.

Daiwa Saltiga 2020 Edition 14000XHDaiwa Saltiga 2020 Edition 14000XH

Μηχανισμοί Daiwa Saltiga 2020 Edition 14000XH

Daiwa Saltiga 2020 Edition 14000XH. Ότι πιο εξελιγμένο τεχνολογικά και καινοτόμο είχατε φανταστεί ποτέ σε ένα μηχανισμό ψαρέματος είναι εδώ. Ο νέος SALTIGA έρχεται από το μέλλον!

Κωδικός Προιόντος: SG2014000XH
1302,00 €
1171,80 €
-10%
Αποστολή σε 1-3 ημέρες
Περιγραφή

 •  Σύστημα φρένων ATD - AUTOMATIC TOURNAMENT DRAG με δίσκους carbon
 •  Μεταλλικό υπερμέγεθες μπουτόν φρένου
 •  12 ρουλεμάν +1 (6CRBB + 2 MAGSEALED)
 •  Σώμα αλουμινίου μασίφ Monoblock
 •  Ρότορας τύπου AIR ROTOR από μασίφ ντουραλουμίνιο
 •  Μπομπίνα Long cast - LC ABS
 •  Μανιβέλα αλουμινίου fighting monobloc με λαβή σχεδίασης round customize
 •  Extra strong pick up με τεχνολογία AIRBAIL one piece

 

Μοντέλο Ρουλεμάν Ταχύτητα Χωρητικότητα Βάρος Φρένα
SG2014000XH 12+1 6.2:1 0.40mm/300m 655gr 25kg

 

Χαρακτηριστικά - Τεχνολογίες - Καινοτομίες

Magsealed® Principle - Magnetic Oil

Η τεχνολογία της Daiwa Magsealed® που χρησιμοποιεί Magnetic Oil ( Μαγνητικό Πετρέλαιο ) είναι μία νέα γενιά νανοϋλικών που μπορούν να αλλάξουν την πυκνότητα και το σχήμα τους όταν εφαρμοστεί επάνω τους ένα μαγνητικό πεδίο.

Τεχνολιγία Μηχανισμού Ψαρέματος Magsealed Principle - Magnetic Oil

Έτσι καταφέρνει να αποφευχθεί η διείσδυση νερού, σωματιδίων σκόνης ή κρυστάλλων αλάτων μεταξύ του ρότορα και των ρουλεμάν, αναπτύσσοντας ένα φράγμα σχεδόν χωρίς τριβή που βασίζεται στο μαγνητικό λάδι, το οποίο δεν μπορεί να ξεπεραστεί ούτε από το νερό ούτε από τα μικρότερα σωματίδια. Το αποτέλεσμα είναι μια μεταξένια-ομαλή λειτουργία.

ATD - Automatic Drag System

Τεχνολογία Daiwa Automatic Drag System

Το ATD διαθέτει δίσκους που έχουν εμποτιστεί με ειδικό γράσο για βελτιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης. Αυτό το εξαιρετικά υψηλής ποιότητας προϊόν δίνει μεγαλύτερη ισχύ λείανσης στην αρχή και προσφέρει πιο σταθερή και προοδευτική αντίσταση. Ο κίνδυνος διακοπής του αγώνα περιορίζεται στο ελάχιστο καθώς το ATD προσαρμόζεται σε κάθε φάση του αγώνα: εργάζεται γρηγορότερα και πιο προοδευτικά στην πρώτη διαδρομή, αλλά προσφέρει πιο σταθερό κράτημα για τη δύναμη της μίζας στη μέση φάση. Αυτό το προσαρμοστικό χαρακτηριστικό είναι που του δίνει το Αυτόματο όνομα.

Τεχνολογία Daiwa Automatic Drag System

Ομαλότερες, πιο ελεγχόμενες μάχες είναι εγγυημένες με το Daiwa ATD.

Τεχνολογία Daiwa Automatic Drag System

Το σφίξιμο της πεταλούδας είναι πιο ακριβές και η εσωτερική βάση της μπομπίνας εφαρμόζει καλύτερα στον άξονα για μείωση των παλμών κατά το φρενάρισμα.

Air Rotor

Η τεχνολογία και ο σχεδιασμός Air Rotor έχει καταφέρει να κάνει τους ρότορες από το μηχανάκι μας 15% ελαφρύτερους σε σχέση με τους συνηθισμένους ρότορες. Έτσι έχει καταφέρει η Daiwa να μειώσει το βάρος αλλά και να αυξήσει την κατανομή πετονιάς ομοιόμορφα.

Τεχνολιγία Μηχανισμού Ψαρέματος Air Rotor

DigiGear®

Τα νέα γρανάζια DigiGear είναι κατασκευασμένα και κομμένα με απόλυτη ακρίβεια και καταφέρνουν έτσι ομαλότερα και ομοιόμορφα την μεταφορά ενέργειας, προσφέροντας μια απίστευτη αίσθηση απαλότητας στον χειρισμό.

Τεχνολιγία Μηχανισμού Ψαρέματος DigiGear

Monocoque Body

Monocoque Body: ένα νέο πρότυπο

Το Monocoque Body έρχεται τώρα σε ένα νέο, μοναδικά εξοπλισμένο συμμετρικό σχέδιο.

Αυτή η συμμετρική κατασκευή εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Certate HD 2016 και τώρα σηματοδοτεί ένα σημείο καμπής στην ιστορία των μηχανισμών ψαρέματος, εγκαινιάζοντας μια νέα γενιά πιο ανθεκτικών μηχανισμών. Το γρανάζι μετάδοσης κίνησης περικλείεται σε ένα μονοκόμματο σώμα, πιο σκληρό και καλύτερα σφραγισμένο από ποτέ.

Air Bail® Bail Design

Καινοτόμος σχεδιασμός Pick Up Heavy Duty AirBail της Daiwa όπου χαρακτηρίζεται από έναν τέλειο και πολύ ελαφρύ κοίλο ανοξείδωτο σωλήνα. Παρέχει στο μέγιστο ακαμψία, δύναμη και δεν σκουριάζει. Λόγο της τεχνολογίας Air Bail® ακόμη και μια χαλαρή πετονιά ή νήμα γλιστράει πολύ εύκολα χωρίς επάνω στο Pick Up χωρίς να κρεμάει ή να μπερδεύεται.

CRBB® Ball Bearings

Θωρακισμένα για επιπλέον προστασία. Σε αντίθεση με τα απλά ρουλεμάν "ανθεκτικά στη διάβρωση", τα ρουλεμάν CRBB είναι σφραγίσουν για να αφήσουν έξω την άμμο, τους κόκκους άμμου αλλά και τους κρυστάλλους αλάτων. Τα ρουλεμάν CRBB έχουν 12 φορές μεγαλύτερη αντοχή στη διάβρωση από τα συνηθισμένα ρουλεμάν.

Αποστολή σε 1-3 ημέρες

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

EΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ

Φίλτρα