fbpx

Μηχανισμοί Banax Hollis 4000

Μηχανισμοί Banax HollisΜηχανισμοί Banax Hollis

Μηχανισμοί Banax Hollis 4000

Ποιοτικός και αξιόπιστος μηχανισμός ψαρέματος από την Banax. Το Hollis είναι ένα ισορροπημένο μηχανάκι για Spinning ή για ψάρεμα από την ακτή αναλόγως το μέγεθος της πομπίνας.
Κωδικός Προιόντος: HOLLIS 4000
50,05 €
45,05 €
-10%
Αποστολή σε 1-3 ημέρες
Περιγραφή

Οι σύγχρονες ανάγκες οδήγησαν την BANAX στην δημιουργία μίας σειράς μηχανισμών χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα αλλά και σε χαμηλή τιμή δίνοντας τη ευκαιρία σε όλους να έχουν στην κατοχή τους μηχανισμούς ιδανικούς για την τεχνική του Spinning και να απολαμβάνουν το χρόνο τούς στην θάλασσα και δεν είναι άλλη από την σειρά HOLLIS.

Η σειρά διατίθεται σε τρία μοντέλα καλύπτοντας όλο το φάσμα της τεχνικής διαθέτοντας 5 ρουλεμάν υψηλής ποιότητας για ομαλή και αθόρυβη λειτουργία, σώμα υψηλής ποιότητας αλουμινίου για τέλεια ισορροπία και ζύγισμα, σύστημα αντεπιστροφής ARS, μπομπίνα αλουμινίου, σύστημα γρήγορης ανάκτησης, μανιβέλα αλουμινίου με Soft Touch υλικό στην λαβή, γραμμικά φρένα πολλαπλών δίσκων για μικρορυθμίσεις, ενισχυμένο Line Roller, ενώ η ομοιόμορφη κατανομή του νήματος σε όλο το μήκος της μπομπίνας δεν επιτρέπει δημιουργία τούφας κατά την διάρκεια του ψαρέματος.

Η πρόταση της BANAX σε οικονομικούς μηχανισμούς ξεχωρίζει για τα υψηλά στάνταρ απόδοσης συνδιάζοντας μοντέρνα εμφάνιση σε προσιτή τιμή.

Χαρακτηριστικά:

Σύστημα μπροστινών φρένων Drag Discs με πολλαπλούς carbon δίσκους για ακριβή και ομοιόμορφη λειτουργία του φρένου και αντοχή στις δύσκολες συνθήκες.

Σύστημα High Speed System γρήγορου και ταυτόχρονα ομοιόμορφου μαζέματος πετονιάς.

Σύστημα στιγμιαίας αντεπιστροφής Anti-Reverse System.

Ο άξονας δε γυρνάει προς τα πίσω και έτσι ο ψαράς είναι πάντα σε επαφή με το ψάρι, ώστε να το φέρνει γρήγορα ή να κάνει δυνατά καρφώματα.

Ηλεκτρονικά ισορροπημένος στροφέας Βallance Roter με σύστημα αντικραδασμού.

Πομπίνα και αώμα αλουμινίου.

Μοντέλο Ρουλεμάν Ταχύτητα Χωρητικότητα Βάρος
HOLLIS 4000 5 5.1:1 0.30mm/250m 400gr

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 8 κιλά.

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Κλειστό