Script support IE Browser
Μηχανισμοί Daiwa Fuego 3000CXHΜηχανισμοί Daiwa Fuego 3000CXH

Μηχανισμοί Daiwa Fuego 20 LT 3000CXH

Ο νέος Fuego LT 2020 προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της έννοιας LT…

Κωδικός Προιόντος: FUEGO20LT3000CXH
147,00 €
132,30 €
-10%
Αποστολή σε 1-3 ημέρες
Περιγραφή

Σώμα και ρότορας από ZAION V , ένα νέο πιο σκληρό και άκαμπτο υλικό που έχει ως αποτέλεσμα να γίνεται ο μηχανισμός πολύ πιο ελαφρύς.

Η τεχνολογία Magsealed που διαθέτει εγγυάται την ομαλή λειτουργία των εσωτερικών του μηχανισμού διατηρόντας το 100% αδιάβροχο.

  • Σύστημα φρένων ATD
  • Ρουλεμάν 6+1
  • Κεντρικό γρανάζι Tuugh Digigear
  • Μπομπίνα αλουμινίου
  • Pickup Air Bail
  • Μανιβέλα Monoblock αλουμινίου

 

Μοντέλο Ρουλεμάν Ταχύτητα Χωρητικότητα Βάρος Φρένα
FUEGO20LT3000CXH 6+1 6.2:1 0.33mm/150m 215gr 10kg

 

Χαρακτηριστικά - Τεχνολογίες - Καινοτομίες

LT Light & Tough

Η Daiwa καινοτομεί με την σειρά μηχανισμών LT. Προσφέρει μικρότερο και πιο συμπαγές μηχανισμό ψαρέματος χρησιμοποιώντας ελαφρύτερα υλικά και μεγαλύτερο DigiGear για έναν τέλειο συνδυασμό ελαφρύτερου αλλά και δυνατότερου μηχανισμού.

Τεχνολιγία Μηχανισμού Ψαρέματος LT Light & Tough

Magsealed® Principle - Magnetic Oil

Η τεχνολογία της Daiwa Magsealed® που χρησιμοποιεί Magnetic Oil ( Μαγνητικό Πετρέλαιο ) είναι μία νέα γενιά νανοϋλικών που μπορούν να αλλάξουν την πυκνότητα και το σχήμα τους όταν εφαρμοστεί επάνω τους ένα μαγνητικό πεδίο.

Τεχνολιγία Μηχανισμού Ψαρέματος Magsealed Principle - Magnetic Oil

Έτσι καταφέρνει να αποφευχθεί η διείσδυση νερού, σωματιδίων σκόνης ή κρυστάλλων αλάτων μεταξύ του ρότορα και των ρουλεμάν, αναπτύσσοντας ένα φράγμα σχεδόν χωρίς τριβή που βασίζεται στο μαγνητικό λάδι, το οποίο δεν μπορεί να ξεπεραστεί ούτε από το νερό ούτε από τα μικρότερα σωματίδια. Το αποτέλεσμα είναι μια μεταξένια-ομαλή λειτουργία.

ATD - Automatic Drag System

Τεχνολογία Daiwa Automatic Drag System

Το ATD διαθέτει δίσκους που έχουν εμποτιστεί με ειδικό γράσο για βελτιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης. Αυτό το εξαιρετικά υψηλής ποιότητας προϊόν δίνει μεγαλύτερη ισχύ λείανσης στην αρχή και προσφέρει πιο σταθερή και προοδευτική αντίσταση. Ο κίνδυνος διακοπής του αγώνα περιορίζεται στο ελάχιστο καθώς το ATD προσαρμόζεται σε κάθε φάση του αγώνα: εργάζεται γρηγορότερα και πιο προοδευτικά στην πρώτη διαδρομή, αλλά προσφέρει πιο σταθερό κράτημα για τη δύναμη της μίζας στη μέση φάση. Αυτό το προσαρμοστικό χαρακτηριστικό είναι που του δίνει το Αυτόματο όνομα.

Τεχνολογία Daiwa Automatic Drag System

Ομαλότερες, πιο ελεγχόμενες μάχες είναι εγγυημένες με το Daiwa ATD.

Τεχνολογία Daiwa Automatic Drag System

Το σφίξιμο της πεταλούδας είναι πιο ακριβές και η εσωτερική βάση της μπομπίνας εφαρμόζει καλύτερα στον άξονα για μείωση των παλμών κατά το φρενάρισμα.

Air Rotor

Η τεχνολογία και ο σχεδιασμός Air Rotor έχει καταφέρει να κάνει τους ρότορες από το μηχανάκι μας 15% ελαφρύτερους σε σχέση με τους συνηθισμένους ρότορες. Έτσι έχει καταφέρει η Daiwa να μειώσει το βάρος αλλά και να αυξήσει την κατανομή πετονιάς ομοιόμορφα.

Τεχνολιγία Μηχανισμού Ψαρέματος Air Rotor

Zaion® Body / Rotor

Το υλικό Zaion της Daiwa είναι ένα εξαιρετικό υλικό και χρησιμοποιείται σε ενσωματωμένα σώματα και ρότορες. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του υλικού είναι η ελαφρότητα και η σταθερότητα του. Το Zaion είναι ένα είδος υλικού υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα "υψηλής πυκνότητας", το οποίο είναι κατασκευασμένο για υψηλότερες επιδόσεις και αντέχει σε μέγιστες επιπτώσεις.

Τεχνολιγία Μηχανισμού Ψαρέματος Zaion Body
Λόγω ότι το Zaion, είναι πολύ ανθεκτικό αλλά και 50% πιο ελαφρύ από το Αλουμίνιο είναι το καλύτερο υλικό κατασκευής μηχανισμών ψαρέματος.

Tough Digigear

Τεχνολογία Daiwa Tough Digigear Technology

Το Tough Digigear ενσωματώνει ακριβή έλεγχο ανοχής που επιτρέπει την επίδραση της ξαφνικής δύναμης στην εμπλοκή του γραναζιού μετάδοσης κίνησης. Αυτή η φιλοσοφία σχεδίασης υποστηρίζεται από μια μηχανή κοπής εξαιρετικής ακριβείας και σε συνδυασμό με μια μοναδική τεχνολογία επεξεργασίας για την επίτευξη του ιδανικού σχεδιασμού γραναζιών μετάδοσης κίνησης.

Το Tough Digigear πραγματοποιεί υψηλή αντοχή, απεριόριστη αθόρυβη περιστροφή και υψηλή απόκριση.

Cross Wrap®

Η καινοτόμα τεχνολογία Cross Wrap® της Daiwa όπου στην ουσία κατανέμει την πετονιά ή το νήμα ψαρέματος σταυρωτά και ομοιόμορφα εξαλείφοντας έτσι τα κενά της πετονιάς που μαζεύετε στην πομπίνα. Ένα άλλο πλεονέκτημα της τεχνολογίας αυτής είναι ότι μια καλά μαζεμένη πετονιά μας δίνει περισσότερα μέτρα στο πέταγμα.

Τεχνολιγία Μηχανισμού Ψαρέματος Cross Wrap

Infinite Anti-Reverse®

Το Infinite Anti-Reverse System περιορίζει την κίνηση της χειρολαβής του μηχανισμού προς τα πίσω σχεδόν στο μηδέν. Προσφέρει έτσι λογιότερη πίεση στον κύλινδρο και καλύτερο χειρισμό στον μηχανισμό μας.

Τεχνολιγία Μηχανισμού Ψαρέματος Infinite Anti-Reverse

Silent Oscillation®

Με την ειδική θέση που είναι τοποθετημένοι οι άξονες μέσα στον μηχανισμό αλλά και με τις μελετημένες με ταλαντώσεις βελτιώνεται η ομαλότητα του γραναζιού σε σύγκριση με τα συνηθισμένα συστήματα παρόμοιας κατασκευής.

Τεχνολιγία Μηχανισμού Ψαρέματος Silent Oscillation

Air Bail® Bail Design

Καινοτόμος σχεδιασμός Pick Up Heavy Duty AirBail της Daiwa όπου χαρακτηρίζεται από έναν τέλειο και πολύ ελαφρύ κοίλο ανοξείδωτο σωλήνα. Παρέχει στο μέγιστο ακαμψία, δύναμη και δεν σκουριάζει. Λόγο της τεχνολογίας Air Bail® ακόμη και μια χαλαρή πετονιά ή νήμα γλιστράει πολύ εύκολα χωρίς επάνω στο Pick Up χωρίς να κρεμάει ή να μπερδεύεται.

Twist Buster®

Με το νέο ρουλεμάν στο Pick Up του μηχανισμού ψαρέματος Twist Buster όχι μόνο ελαχιστοποιείται η περιστροφή της πετονιάς ή του νήματος μεταξί του αλλά μειώνεται στο ελάχιστο η τριβή μεταξύ της πετονιάς και του κυλίνδρου στο Pick Up.

Τεχνολιγία Μηχανισμού Ψαρέματος Twist Buster

Anti-Backlash System (ABS®)

Σε αντίθεση με τα κλασικά σχέδια κυλινδρικών πομπίνων, οι πομπίνες ABS είναι κωνικές για να περιορίσουν τους κινδύνους μπερδέματος στη ρίψη. Επιπλέον, το χείλος μειώνει την τριβή για να αυξήσει την απόσταση βολής.

Τεχνολογία Daiwa Anti-Backlash System (ABS®)

Αποστολή σε 1-3 ημέρες

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

EΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ

Φίλτρα