Script support IE Browser

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ, ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ Dam, Daiwa, Okuma και Grauvell σε μεγάλη ποικιλία σε πολύ φθηνές τιμές. Εδώ θα βρείτε μηχανάκια ψαρέματος για όλες τις τεχνικές. Μηχανάκια για Surfcasting, Tai Rubber, Jigging, Spinning , βάρκας και καθετής.

Μηχανισμός Okuma Distance Surf Arena DSA60

Μηχανάκι Ψαρέματος Surf Casting Okuma Distance Surf Arena DSA60Μηχανάκι Ψαρέματος Surf Casting Okuma Distance Surf Arena DSA60

Μηχανισμός Okuma Distance Surf Arena DSA60

Ο Okuma Distance Surf Arena DSA60 είναι ένας μηχανισμός ψαρέματος, πραγματικά ιδιαίτερος, συμπαγές και πανάλαφρος, με απίστευτη έλξη και απίστευτα φρένα. Ιδανικός σύμμαχος για την τεχνική Surf Casting.
Κωδικός Προιόντος: Distance Surf Arena DSA60
81,58 €
77,50 €
-5%
Παράδοση σε 2-4 ημέρες
Περιγραφή

•  3+1 ανοξείδωτα κλειστά ρουλεμάν, ιαπωνικού τύπου

•  Πολύδισκο σύστημα φρένων Fast Progressive

•  Σύστημα αδιαβροχοποίησης των φρένων HYDRO BLOCK

•  Slim blade σώμα με ειδική αντισκωριακή επικάλυψη

•  Μπομπίνα αλουμινίου

•  Σύστημα μετάδοσης warm shaft, υψηλής ακρίβειας

•  Quick set anti reverse system- σύστημα ταχείας αντεπιστροφής

•  Σύστημα εξισορρόπησης του ρότορα RES II - Rotor equalizing system

•  Ενισχυμένη μανιβέλα Rigid

•  Πανάλαφρη ,εργονομική και αντιολισθητική λαβή TPE

•  LCS- Line control spool, για μακρινές ρίψεις με σχεδόν μηδενικές τριβές της μισινέζας

 

Μοντέλο Ρουλεμάν Ταχύτητα Χωρητικότητα Βάρος Φρένα
DSA60 3+1 4.5:1 0.30mm/280m 570gr 16kg

 

Χαρακτηριστικά - Τεχνολογίες - Καινοτομίες

Okuma 2-Speed ( 2 Ταχύτητες Μαζέματος )  

Μηχανισμοί ψαρέματος με δύο ταχύτητες μαζέματος. Μία τεχνολογία της Okuma που ενσωματώνει δύο σειρές από ανοξείδωτο ατσάλινα γρανάζια ταχυτήτων, επιτρέποντας στους ψαράδες την επιλογή μίας υψηλής ταχύτητας σχέση μετάδοσης ή μίας ισχυρής χαμηλή ταχύτητας (σχέση μετάδοσης) για μέγιστη ισχύ και ροπή. Για να αλλάξετε τις ταχύτητες είναι τόσο εύκολο όσο το πάτημα ενός κουμπιού, έχοντας ένα μοχλό με μοναδικό σχεδιασμό Okuma η μετατόπιση των ταχυτήτων για την απόκτηση της κατάλληλης σχέσης μετάδοσης που επιθυμείτε είναι πολύ εύκολη.

 

Okuma Dual Force Drag ( DFD )  

Η τεχνολιγία της Okuma Dual Force Drag είναι ένα σύστημα πολλαπλών δίσκων το οποίο διασφαλίζει την ομαλή απόδοση των φρένων. Στο επάνω μέρος της μπομπίνας υπάρχει ένα κλειστό σύστημα φρένων (για προστασία από το νερό), το οποίο λειτουργεί σε απόλυτη συνεργασία με ένα δεύτερο σύστημα φρένων τοποθετημένο κάτω από τη μπομπίνα. Η πίεση στους δίσκους των φρένων κατανέμεται ισόποσα και στα δύο συστήματα για μέγιστη σταθερότητα.

 

Okuma Blade Body Design  

Με τον σχεδιασμό Blade Body Design το προφίλ του μηχανισμού έχει γίνει πιο λεπτό, με αποτέλεσμα να μειώνεται το βάρος και ο όγκος του μηχανισμού, ενώ βελτιώνεται και η αισθητική του εμφάνιση.

 

Okuma Corrosion Resistant Coating ( CRC )  

Μια τεχνολογία της Okuma που εκτός από το ειδικό κράμα μετάλλου με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, από το οποίο κατασκευάζονται τα γρανάζια για τους μηχανισμούς, διαθέτει και μία επιπλέον αντιοξειδωτική επικάλυψη (Corrosion Resistant Coating) προστατεύοντας όλα τα εσωτερικά και εξωτερικά μέρη του μηχανισμού. Η επεξεργασία CRC διεισδύει και αφομοιώνεται από το μέταλλο και προσδίδει μακροχρόνια προστασία.

 

Okuma HDG II  

Η τεχνολογία HDG II εφαρμόζεται στα γρανάζια κίνησης των μηχανισμών, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ισχυρό κράμα μετάλλου υψηλής πυκνότητας με επεξεργασία κατά της οξείδωσης. Το αποτέλεσμα της επεξεργασίας επιτρέπει στα γρανάζια να αντέχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στη σκληρή χρήση και τις καταπονήσεις που επιβαρύνουν τέτοιους μηχανισμούς.

 

Okuma Hydro Block  

Αποκλείει το νερό και τα διάφορα μικρά και ξένα υλικά να εισέλθουν στο σύστημα φρένων. Έτσι οι ροδέλες των φρένων δουλεύουν πάντα σε βέλτιστα επίπεδα και έχουν τον μέγιστο χρόνο ζωής.

 

Okuma High Performance Bearings ( HPB )  

Η τεχνολογία της Okuma High Performance Bearings κατασκευάζει τις μπίλιες τις οποίες χρησιμοποιούνται στα ρουλεμάν από το ίδιο ανοξείδωτο ατσάλι από το οποίο κατασκευάζεται και το υπόλοιπο ρουλεμάν. Με αυτόν τον τρόπο, το ρουλεμάν γίνεται 10 φορές πιο ανθεκτικό στο νερό της θάλασσας σε σύγκριση με τα απλά, ανοξείδωτα ρουλεμάν.

 

Okuma Quick-Set Anti-Reverse  

Το σύστημα Quick-Set Anti-Reverse της Okuma καταφέρνει τον άξονα να μην γυρνάει προς τα πίσω. Έτσι ο χειριστής έχει πάντα την πραγματική επαφή με το ψάρι καταφέρνοντας να κάνει δυνατά καρφώματα ή να φέρει το ψάρι γρήγορα και με ασφάλεια.

 

AlumiLite Construction ( ALC )  

Μία μίξη κράματος αλουμινίου και ατσάλι της Okuma για την κατασκευή του σκελετού και του πλαισίου των μηχανισμών. Τα πλαίσια αλουμινίου είναι πολύ ισχυρά και στιβαρά με αποτέλεσμα να αντέχουν μεγαλύτερες δυνάμεις από αυτές που ασκούνται στους σκελετούς από γραφίτη. Με αυτή την τεχνολογία η Okuma καταφέρνει να κατασκευάζει ελαφρότερους μηχανισμούς, αλλά με εξαρτήματα κίνησης (γρανάζια, άξονας) τα οποία αντέχουν πολύ μεγαλύτερες δυνάμεις, αυξάνουν την ακρίβεια και την απόσταση των βολών καθώς και τη διάρκεια ζωής του μηχανισμού.

 

Okuma Elliptical Oscillation System ( EOS )  

Το Σύστημα Ελλειπτικής Ταλάντωσης Elliptical Oscillation System είναι μια επαναστατική τεχνολογία της Okuma που αποτελεί πατέντα με εφαρμογή της στους μηχανισμούς ψαρέματος. Ο σχεδιασμός του συστήματος EOS περιλαμβάνει γρανάζια ελλειπτικού σχήματος τα οποία διασφαλίζουν ομαλή κατανομή και ελευθέρωση της μεσινέζας και συμβάλει στην μακροζωία της. Ο μηχανισμός δε της μπομπίνας, την κρατά πάντα με ασφάλεια στη θέση της και αποτρέπει ακόμα και ελάχιστα την κάθετη μετακίνησή της πάνω στον άξονα.

 

Okuma Ergo Grip  

Η τεχνολογία της Okuma Ergo Grip κατασκευάζει τις μανιβέλες των μηχανισμών Okuma να διαθέτουν εργονομική λαβή, μεγαλύτερη σε μέγεθος απ' ότι συνήθως, πιο άνετη και σχεδιασμένη έτσι να δίνει στα μηχανάκια ψαρέματος μεγαλύτερη δύναμη και ταχύτητα. Η λαβή σχεδιάστηκε έτσι ώστε να εφαρμόζει άνετα στην παλάμη σας και να μην κουράζει το χέρι ακόμα και μετά από πολλές ώρες ψαρέματος.

 

Precision Elliptical Gearing System EOS  

Δημιουργεί λιγότερη τριβή κατά τη διάρκεια της βολής και καταφέρνει αυξημένες σε απόσταση βολές. Δίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στη πετονιά ή το νήμα αφού διαθέτει ομαλότερες και πιο ομοιόμορφες πιέσεις.

 

Okuma Speed Loc Gearing ( SLG )  

H τεχνολογία Speed Loc Gearing εφαρμόζεται στο βασικό γρανάζι κίνησης των μηχανισμών με φρένα "Star Drag”. Η συγκεκριμένη τεχνολογία της Okuma σας επιτρέπει να «εμπλακείτε» στιγμιαία και αποτελεσματικά στην ελεύθερη κίνηση της μπομπίνας για να καρφώσετε το θήραμα, ακόμα και σε ταχύτητες μεγαλύτερες των 50 μιλίων.

 

Okuma Σύστημα Αυτόματης Λίπανσης  

Μια καινοτομία της Okuma. Το κεντρικό γρανάζι του μηχανισμού περιλαμβάνει στο κέντρο του ένα εμποτισμένο με λιπαντικό, χάλκινο δαχτυλίδι. Σε περίπτωση που η τριβή – και συνεπώς η θερμοκρασία – αυξηθεί, το δαχτυλίδι απελευθερώνει λιπαντικό, το οποίο διασφαλίζει την ομαλή συν-λειτουργία του γραναζιού με τον άξονα.

 

Okuma Carbonite  

Η κατασκευαστική τεχνολογία "Carbonite" της Okuma αφορά ένα νέο, επαναστατικό υλικό άνθρακα το οποίο διαχέει τη θερμοκρασία η οποία αναπτύσσεται στα γρανάζια λόγω της τριβής. Το υλικό Carbonite σε συνδυασμό με χρήση ειδικού γράσου της Okuma μεγιστοποιεί την ομαλή απόδοση των φρένων ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες μάχης.

 

Okuma Baitfeeding  

Το Baitfeeding της Okuma είναι μια καινοτόμος πατέντα που επιτρέπει να ελευθερώσετε το τύμπανο και να επιτρέψετε στο θήραμα να κινηθεί ελεύθερα με το δόλωμα. Το Baitfeeding περιλαμβάνει και ένα δεύτερο μικρο-σύστημα φρένων το οποίο σας επιτρέπει να ελέγχετε το μηχανισμό με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια. Το μικρο-σύστημα απενεργοποιείται πολύ εύκολα, ώστε να ψαρέψετε το θήραμά σας με τα βασικά φρένα του μηχανισμού.

 

Okuma Even Flow Roller System  

Καταφέρνει και μειώνει τις συστροφές ( βιρίνιασμα ) της πετονιάς ή του νήματος. Η πετονιά κυλά ομαλά και ελεύθερα πάνω στο Pick Up και το ρουλεμάν χωρίς τριβή.

 

Okuma Mechanical Stabilizing System ( MSS )  

Η τεχνολογία της Okuma Mechanical Stabilizing System κατασκευάζει το σώμα του μηχανισμού από αλουμίνιο, και διατηρεί σε πλήρη αρμονία όλα τα μηχανικά μέρη του μηχανισμού ακόμα και κάτω από μεγάλα φορτία, χαρακτηριστικό το οποίο συμβάλει και στην επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του.

 

Παράδοση σε 2-4 ημέρες

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

EΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ

Φίλτρα