Script support IE Browser

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ, ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ Dam, Daiwa, Okuma και Grauvell σε μεγάλη ποικιλία σε πολύ φθηνές τιμές. Εδώ θα βρείτε μηχανάκια ψαρέματος για όλες τις τεχνικές. Μηχανάκια για Surfcasting, Tai Rubber, Jigging, Spinning , βάρκας και καθετής.

Ryobi Zauber CF Carbon 4000Ryobi Zauber CF Carbon 4000

Μηχανισμοί Ryobi Zauber CF Carbon 4000

Ένας κορυφαίος μηχανισμός από την Ryobi για πολλές τεχνικές ψαρέματος όπως Spinning, Casting και Εγγλέζικου ανάλογα το μέγεθος του. Ανανεωμένος και κατασκευασμένος από Carbon με απαράμημη ομορφιά είναι πραγματικό στολίδι στο καλάμι σας.

Κωδικός Προιόντος: Zauber CF Carbon 4000
138,67 €
117,87 €
-15%
Παράδοση σε 2-4 ημέρες
Περιγραφή

Με σώμα κατασκευασμένο από Carbon ο Zauber CF Carbon κατάφερε να μειώσει αισθητά το βάρος του κάνοντας τον έναν από τους καλύτερος μηχανισμούς ψαρέματος.

Με 8+1 ρουλεμάν και πολύ δυνατά φρένα δικαίως είναι ένας από τους καλύτερος μηχανισμούς ψαρέματος.

 

Μοντέλο Ρουλεμάν Ταχύτητα Χωρητικότητα Βάρος Φρένα
Carbon 4000 8+1 5.0:1 0.285mm/200m 315gr 5kg

 

 

Χαρακτηριστικά - Τεχνολογίες - Καινοτομίες

Ryobi Anti-Reverse System  

Το σύστημα Anti-Reverse στην ουσία απαγορεύει την μανιβέλα του μηχανισμού ψαρέματος να κινηθεί προς τα πίσω. Αυτό καταφέρνετέ με την τοποθέτηση ενός ανοξείδωτου, ατσάλινου ρουλεμάν το οποίο κάνει τον μηχανισμό να κινηθεί προς μία μόνο κατεύθυνση, κάνοντας τον ψαρά να είναι πάντα σε απ’ ευθείας επαφή με το ψάρι έτσι ώστε να μπορεί να το φέρει πολύ γρήγορα αλλά και να κάνει δυνατά καρφώματα.

 

Ryobi Anti Twist System  

Με την τεχνολογία Anti Twist System καταφέρνουμε να γλυτώσουμε από τα μπερδέματα που δημιουργούνται κατά την ανάκτηση της πετονιάς ή του νήματος. Παράλληλα το Anti Twist System προσφέρει στα μηχανάκια ψαρέματος καλύτερο έλεγχο στο τύλιγμα της πετονιάς ή του νήματος.

 

Ryobi Anti Vibro System  

Το Anti Vibro System είναι ένα επαναστατικό σύστημα τεχνολογίας όπου ελαχιστοποιεί στο μέγιστο τις δονήσεις που προκαλούνται κατά το μάζεμα του νήματος ή της πετονιάς, καταφέρνοντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα κατά τη διάρκεια της μάχης με το ψάρι.

 

Ryobi Brilliant Line Allocation System  

Η τεχνολογία Brilliant Line Allocation System καταφέρνει και μειώνει την ταλάντωση του Pick Up και αυξάνει την σταθερότητα του μηχανισμού ψαρέματος, δίνοντας του μια ισορροπημένη περιστροφή της πομπίνας. Ως αποτέλεσμα ακόμη και σε μια μεγάλη μάχη με μεγάλα ψάρια το γρανάζι και ο άξονας δεν παρουσιάζουν καμιά ταλάντευση καταφέρνοντας την μέγιστη απόδοση.

 

Ryobi CNC  

Το σύστημα CNC είναι μια καινοτόμος τεχνολογία που χρησιμοποιείτε στα γρανάζια κίνησης του μηχανισμού ψαρέματος, όπου είναι κατασκευασμένα από πολύ δυνατό κράμα μετάλλου υψηλής πυκνότητας. Με τα γρανάζια ακριβείας τεχνολογίας CNC έχουμε πραγματικά άριστη συνεργασία του κάθε τμήματος στο εσωτερικό του μηχανισμού ακόμη και κάτω από βαρύ φορτίο.

 

Ryobi Enhanced System  

Το Enhanced System είναι ένα καινοτόμο σύστημα της Ryobi όπου δίνει βαρύτητα στην ενίσχυση των μηχανικών μερών του μηχανισμού ψαρέματος αυξάνοντας την δύναμη του. Εφαρμόζεται ειδική επικάλυψη σε όλα τα μηχανικά μέρη του μηχανισμού κάνοντας τον ανθεκτικό στις φθορές αλλά και πολύ πιο απαλό στην λειτουργία του.

 

Ryobi Graphite  

Μια καινοτόμος τεχνολογία όπου μας δηλώνει ότι ο μηχανισμός ψαρέματος είναι κατασκευασμένος από αλουμινίου που περιέχει μέσα γραφίτη. Έτσι πετυχαίνετε η δύναμη του μηχανισμού από το αλουμίνιο αλλά και το μικρό του βάρος από τον γραφίτη.

 

Ryobi Full Metal Gear  

Η ονομασία της συγκεκριμένης τεχνολογίας το λέει μόνη της. Full Metal Gear δηλαδή γρανάζια κίνησης, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ισχυρό κράμα μετάλλου υψηλής πυκνότητας και επεξεργασίας κατά της οξείδωσης. Ως αποτέλεσμα έχουμε γρανάζια που αντέχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στη σκληρή χρήση και τις καταπονήσεις.

 

Ryobi Full Body Metal  

Η τεχνολογία Full Body Metal σημαίνει μηχανισμός ψαρέματος με πλήρως μεταλλικό σώμα και ρότορα. Ως αποτέλεσμα έχουμε έναν μηχανισμό πολύ δυνατό και στιβαρό από όλες τις απόψεις.

 

Ryobi Full-Metal Construction  

Οι μηχανισμοί ψαρέματος με την τεχνολογία Full-Metal Construction διαθέτουν μεταλλική κατασκευή σε όλα τα μηχανικά τους μέρη, όπου διασφαλίζουν έτσι την μέγιστη αντοχή του μηχανισμού αλλά και την προστασία του από τις φθορές αυξάνοντας την διάρκεια ζωής του.

 

Ryobi Metal Spool  

Η τεχνολογία κατασκευής Metal Spool των πομπίνων αλουμινίου είναι κατασκευασμένες από ελαφρύ μέταλλο, διαθέτουν γυαλισμένα και λεία μεταλλικά χείλη όπως επίσης και κωνικό σχήμα. Καταφέρνουν και αυξάνουν τις επιδόσεις στις βολές στο μέγιστο ενώ παράλληλα προσδίδουν εξαιρετική ακρίβεια και πολύ μεγάλη αντοχή στις φθορές από το θαλασσινό νερό.

 

Ryobi Japan Technology  

Η Ιαπωνική Ryobi μας λέει απλά ότι ο μηχανισμός ψαρέματος αποτελεί εγγύηση ποιότητας, στον σχεδιασμό αλλά και την κατασκευή του, φέροντας τις καλύτερες τεχνολογικές καινοτομίες της Ιαπωνίας.

 

Παράδοση σε 2-4 ημέρες

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

EΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ

Φίλτρα