fbpx

Slash Silent Vision 782TB 2.33m 1-10gr

Slash Silent Vision 782TB 2.33m 1-10grSlash Silent Vision 782TB 2.33m 1-10gr

Slash Silent Vision 782TB 2.33m 1-10gr

Slash Silent Vision 782TB 2.33m 1-10gr.
Κωδικός Προιόντος: SL0117204
177,78 €
160,00 €
-10%
Αποστολή σε 1-3 ημέρες
Περιγραφή

Μια νέα πρόταση για εξοπλισμό ψαρέματος Light Game, έρχεται από την πόλη Οσάκα της Ιαπωνίας και από την εταιρία Ofuji Tsurigu Co., Ltd με την εμπορική επωνυμία Slash. Η Slash είναι μια εταιρία που σχεδιάζει, αναπτύσσει κι εμπορεύεται αποκλειστικά αμιγώς αλιευτικό εξοπλισμό. Είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία, με προσωπικό πλέων των 320 ατόμων, που επεκτείνει συνεχώς τις συνεργασίες της σε ακόμη περισσότερες χώρες, δίνοντας την δυνατότητα το ευρύ κοινό να απολαύσει την υψηλή ποιότητα των Ιαπωνικών προϊόντων αλιείας.

Το υψηλό επίπεδο ποιότητας γίνεται άμεσα αντιληπτό χωρίς να χρειαστεί ο χρήστης να πιάσει στα χέρι του τα προϊόντα της Ιαπωνικής εταιρίας. Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της με νέα προϊόντα.

Η Slash είναι μια πολλά υποσχόμενη εταιρία για τα Ελληνικά δεδομένα. Ο κατάλογος προϊόντων της Slash διαθέτει επιλεγμένα, ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα που θα καλύψουν πολλές τεχνικές ψαρέματος, τα οποία θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό Έλληνα ερασιτέχνη ψαρά, κάθε επιπέδου εμπειρίας, με την ποιότητα κατασκευής και συμπεριφορά τους.

Οι σύγχρονες μέθοδοι πλέξης άνθρακα, τα υψηλής ποιότητας επώνυμα περιφερικά, εγγυώνται το απόλυτα ποιοτικό και λειτουργικό αποτέλεσμα. Οι σύγχρονες μέθοδοι πλέξεις άνθρακα, τα υψηλής ποιότητας επώνυμα περιφερικά εγγυώνται το απόλυτα ποιοτικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Με μια πλήρη γκάμα καλαμιών, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν, από την συλλογή της Slash και οι σειρές καλαμιών για Light Game.

Μία από τις προτάσεις της Slash, είναι η σειρά Silent Vision, η οποία διαθέτει τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για το Μεσογειακό LRF. Τα καλάμια Silent Vision είναι σχεδιασμένα να έχουν προοδευτική, υψηλού επιπέδου δράση κορυφής, δίνοντάς μας την δυνατότητα να ασκούμε ελαφρές τεχνικές ψαρέματος, με πολύ ποιοτικά καλάμια σε προσιτή τιμή.

Η προοδευτική δράση των καλαμιών της σειράς, εξασφαλίζουν το ασφαλές κάρφωμα και την αποφυγή ξεψαρίσματος αλιευμάτων με ευαίσθητο στόμα, όπως τα Κοκάλια, χάρις της προηγμένης τεχνολογίας Χ Cross Grid.

Η σειρά Silent Vision μπορεί να διαχειριστεί από τεχνητά και πλανάκια, έως και αρματωσιές Caro.

Η Slash έχει εξοπλίσει τα καλάμια LRF, Silent Vision με ανοξείδωτους οδηγούς Fuji, σειράς K, για αποφυγή εμπλοκών του νήματος, σε συνθήκες έντονου ανέμου. Το κεραμικό υλικό των οδηγών είναι Alconite.

Η Slash γνωρίζοντας ότι σε αυτές τις τεχνικές, η επαφή του ψαρά με το τεχνητό του είναι το Α και το Ω υιοθέτησε τη λαβή Built in Carbon Grip (BCG) η οποία προσφέρει χαμηλό βάρος για ξεκούραστο ψάρεμα και αυξημένη ευκρίνεια δίνοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από το τεχνητό, προς τον ψαρά.

Η εταιρία Slash, έχει ενσωματώσει στα καλάμια της προηγμένες τεχνολογίες, οι οποίες φέρνουν μια νέα εποχή σε τεχνικές Finesse & Light Game.

To SV-782TB είναι το μοντέλο της σειράς, με κενή κορυφή (Tubular) το οποίο αναπτύχθηκε για να συνδυάσει τη δυνατότητα μακρινών βολών, μιας αρματωσιάς Caro, ή οποιασδήποτε επιπλέουσας αρματωσιάς, αλλά και την ευαισθησία για να μην χάνουμε κανένα τσίμπημα. Ο Tubular χαρακτήρας του φαίνεται, καθώς το συγκεκριμένο καλάμι διαθέτει μεγάλα αποθέματα δύναμης, για να μπορέσει να διαχειριστεί μαχητικά αλιεύματα.

Το καλάμι SV-6102ST είναι ένα πολυχρηστικό μοντέλο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ένα μεγάλο εύρος τεχνητών δολωμάτων, από πλάνους, αρματωσιές Caro, μέχρι τεχνητά Pencils και Minnows. Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι το μικρό του μήκος, το οποίο προσφέρει ακρίβεια και στοχευμένες βολές σε δύσκολα σημεία, ενώ παράλληλα μπορεί να διαχειριστεί εύκολα κάθε αλίευμα ακόμη και σε δύσκολο τερέν.

Στελέχη: 2
Blank: Carbon
Χρώμα: Black
Handle material: Carbon

Μοντέλο Βάρος Μήκος Lure Μεταφορά Tip PE
SV-782TB 80gr 2.33m 1-10gr 120cm Tubular 0.1-0.4

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.